Bosma Bedden ontzorgt haar klanten volledig

EMMEN - Bedden en matrassen kun je bij wijze van spreken bijna op elke hoek van de straat kopen. Er is in Emmen en wijde omgeving met Bosma Bedden echter maar één Beddenspeciaalzaak. Al meer dan zestig jaar is Bosma Bedden hét adres voor een kwaliteitsbed- en matras voor een goede prijs.

Nu er momenteel zoveel zorgen zijn over een hernieuwde uitbraak van Covid-19 is het goed te weten dat Bosma Bedden haar klanten en toekomstige clientèle volledig ontzorgt. “Wij zorgen voor een veilige omgeving in de winkel”, zegt eigenaar Gerrie Bosma. “Maar dat niet alleen. Ook buiten de drukte om zijn wij er voor onze klanten. Zo is het mogelijk om op afspraak onze winkel te bezoeken en in alle rust en ruimte een nieuw bed uit te zoeken. Het is zelfs mogelijk dat klanten via onze haal- en brengservice naar de winkel aan de Nijbracht komen. In voorkomende gevallen gaan we bij de mensen op bezoek om tekst en uitleg te geven. Dat wordt uitermate gewaardeerd hebben we gemerkt.”

Montage
Buiten dat ontzorgt Bosma Bedden haar klanten op alle mogelijke manieren. Zo worden oude bedden en ledikanten gedemonteerd en samen met oude matrassen afgevoerd. Nieuwe bedden worden uiteraard gemonteerd en op de juiste plek in de slaapkamer geplaatst. “Deze service bieden we overigens altijd al. Ons doel is dat mensen beter slapen op een bed van Bosma Bedden.”

Bekende merken
“Een verkeerd geadviseerd matras kan al snel zorgen voor slaapproblemen en rugpijn”, weet Bosma. “Dat mag niet gebeuren vinden wij. Zeker nu niet, nu een ziekte als Corona op de loer ligt en bijvoorbeeld zorgmedewerkers niet gemist kunnen worden. Daarom verkopen wij in onze winkel ook alleen maar bekende merken zoals Caresse boxspringbedden en ons eigen exclusieve huismerk Royal Dreams. Bovendien zijn we gespecialiseerd in Tempur matrassen. Bewezen kwaliteit voor een gezonde nachtrust.”

Bosma Bedden in Emmen heeft in de afgelopen zestig jaar een groot tevreden klantenbestand opgebouwd. “Heel veel klanten komen dan ook bij ons terug. Zij zien ons als een vertrouwd en voordelig adres met uitstekende prijs– en kwaliteitsverhoudingen en met verstand van alles wat met slapen te maken heeft.”

Slaapgarantie
Bosma Bedden is in al die jaren een familiebedrijf gebleven, waar persoonlijk en vakkundig advies hoog in het vaandel staat. In de ruime showroom is alles te vinden voor op de slaapkamer zoals seniorenbedden, kasten, dekbedden, kussens, matrassen, beddengoed en natuurlijk boxspringbedden. Bosma Bedden heeft daarnaast een eigen service- en montagedienst. “Op elke aanschaf bieden wij onze unieke slaapgarantie.”
Bosma Bedden is gevestigd aan de Nijbracht 84a in Emmen. Tel. 0591-648328.

Caresse M-Line Norma Velda Royal Dream Texeler Vroomshoop meubelen Tempur Caresse M-Line Norma Velda Royal Dream Texeler Vroomshoop meubelen Tempur

(C) 2021 Bosma Bedden - Alle rechten voorbehouden.

Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Sitemap | Website: VKD